Vinn din drömkurs!

Vill du utveckla ditt skrivande inom något område? Vill du gå en skrivarkurs på distans, online?
Under våren ska Skrivfokus kursutbud uppdateras/utvecklas.
I detta arbete önskar jag input från dig som skulle vilja gå en skrivarkurs online.

Ge mig förslag på en kurs som du skulle vilja gå.
Det bästa förslaget, som inspirerar mig att utveckla ett kursinnehåll, vinner denna kurs!

Hur skulle din drömkurs se ut?
Vilket innehåll skulle du önska?
Vad vill du lära dig? (Målet med kursen)
Hur önskar du att kursen är utformad (när det gäller material som du får ta del av och teknik)?
Vad skulle denna kurs ha för ungefärligt värde prismässigt?

Skicka in ditt förslag senast den 17/5.

Kursen beräknas vara färdigställd under sommaren/tidig höst.

Välkommen med ditt bidrag!

 

4 reaktioner till “Vinn din drömkurs!”

 1. Sara Tamarind Svara

  För mig vore en specialkomponerad novellkurs en dröm; Att få hjälp med att författa stora berättelser i komprimerat omfång. Tror många med mig känner att det är för utmanande att skriva en lång roman, men vill gärna utveckla och förbättra sina noveller. I denna önskekurs skulle såväl gestaltning och miljöbeskrivning som dialog diskuteras. Jag tänker mig att man skulle kunna arbeta tematiskt, använda litteraturhistoriska referenser, se hur andra åstadkommit olika stämningar, spänning, tempoväxlingar eller vad man vill fördjupa sig i. Mitt mål är att ge ut en novellsamling som är väl sammanhållen, unik, äkta och angelägen.
  Skulle helst arbeta på distans, med skriv- och läsuppgifter som kommenteras av dig efter inlämning, och möjligen ett mindre antal fysiska träffar. Vad den här typen av drömkurs skulle kosta i kronor och ören kan jag inte bedöma, men för mig skulle den vara ovärderlig.

  • skrivfokus.se InläggsförfattareSvara

   Spännande med novellsamling!
   Tusen tack för ditt bidrag Sara!

 2. Karoline Svara

  Min drömkurs!
  Varför vara en dröm när den kan förverkligas?

  Nu vet jag att detta inte är ditt “område” men jag hade gärna lärt mig hur man skriver om sitt liv. En biografi, men med ett innehåll som fångar, som utmanar våran tanke kring vad en biografi kan vara.
  Innehållet skulle jag önska var olika sätt att skriva, tips och uppgifter o prova ut sin kunskaper. En genomgång av hur man bör lägga upp boken, vad som är viktigt o tänka på. Hur ska man tänka kring detaljer, bilder och andra personers identitet.

  Jag vill lära mig hur jag ska förmedla mig själv på bästa sätt, hur jag kan förmedla det viktigaste utan att spåra iväg med små onödiga detaljer. Hur jag strukturerar och planerar mitt skrivande, att bli utmanad i hur jag beskriver mina själv upplevda händelser!

  Tänker mig att det är bäst att hålla det digitalt, men jag vet inte hur en skrivkurs går till så det kan du bäst!

  Pris: 3500 kr kanske. Om det är en stor kurs med mk kul o material så 5000kr 🙂

  • skrivfokus.se InläggsförfattareSvara

   Precis, varför vara en dröm när den kan förverkligas!
   Tusen tack för ditt förslag Karoline!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *