Vinnare i Skrivfokus tävling Vinn din drömkurs

Jag vill börja med att skicka ett stort tack till alla som skickade in ett förslag på en drömkurs. Flera fina bidrag med riktigt bra idéer kom in, exempelvis kurs med fokus på att skriva novell, poesi eller biografi.

Det bidrag som både utmanade och motiverade mig mest var Carina Söderbergs förslag om en kurs för att komma i mål med sitt bokprojekt. Detta är något jag haft lite lösa planer på tidigare och när Carinas förslag kom in väcktes idéerna åter till liv.

Så här skrev Carina:
Jag är nästan i mål med min bok, men har tappat inspirationen då jag inte riktigt kan få till berättelsen som jag planerat. Tänk att få ha någon att bolla med, att få råd och nya kunskaper, helst av både en expert och andra skrivande människor med samma dilemma. Mitt mål är att ge ut boken på förlag. Drömkursen skulle innehålla det jag behöver för att nå det målet. En fortsättningskurs för att skriva klart och redigera manuset.

Kursen som nu håller på att utformas kommer att vända sig till dig som skriver på en bok som ännu inte är färdig. Du vill, liksom Carina, ha hjälp på vägen för att både utveckla manuset och få ihop alla delar. Målet är att din bok ska bli färdig, både storymässigt och redigerat inför att det ska skickas in till förlag eller ges ut på egen hand.
Min plan är att hålla fördjupningslektioner kring storykonstruktion, karaktärsutveckling, gestaltning, redigering och paketering. Webbmöten för gruppcoaching där du får (och kan ge) värdefulla råd, tips och pepp för att ta ditt manus ända in i mål.
Som lektör ger jag dig feedback och på övningar/textinlämningar samt hjälp att utforma ditt följebrev och en författarpresentation.

Till hösten är det dags att starta upp kursen! Är du intresserad av att delta så skicka gärna in en intresseanmälan redan nu till jenny@skrivfokus.se så får du detaljerad information närmare kursstart och ett förmånligt kurspris! (Detta är självklart ingen bindande anmälan.)
Har du tips och önskemål på innehåll i kursen tas det förstås tacksamt emot. Jag tror att detta kommer att bli en riktigt bra kurs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *