DIGITALA WORKSHOPS

Skrivfokus workshops för författare och skrivsugna!

Delta i Skrivfokus digitala workshops: föreläsningar varvat med skrivövningar som hjälper dig att komma igång, utveckla och vässa ditt skrivande. Ta del av föreläsarnas bästa skrivövningar och tips. Få inspiration, ny kunskap och nya idéer som du kan tillämpa direkt i ditt skrivande.

Tips! I Skrivfokus medlemstjänst ingår även inspelade workshops och du får tillgång till material som du har nytta av i ditt skrivande. Dessutom ingår särskilda erbjudanden och medlemsrabatter. Här kan du läsa mer om medlemstjänsten. 

Skrivfokus workshops, digitalt event varannan vecka

Skrivfokus workshops hålls digitalt, 90 minuter varannan vecka med uppehåll under sommaren och december.

Delta hemifrån eller på valfri trevlig plats. Kanske med en kopp te, kaffe och något gott till det. Ha penna och papper till hands eller skriv på din dator när vi genomför skrivövningarna.

Kostnad: 149:- som betalas via Paypal eller kort i samband med registrering på välkända plattformen Zoom.

Alternativ betalning, swish till: 123 493 94 35  (JW förlag och utbildning AB)
Obs! Vid betalning med swish, skicka även ett mejl till mig med uppgift om vilken workshop du vill delta i så att jag kan skicka aktuell länk till dig: jenny@skrivfokus.

Anmälan/registrering: klicka på knapp under aktuell workshop nedan så länkas du vidare till zoom. Efter registrering och betalning får du en bekräftelse med aktuell länk som du sedan använder för att ansluta till din valda workshop. 

NYHET! Nu kan du ta del av samtliga författarworkshops, både live och som inspelning. Gå med i Skrivfokus medlemstjänst.

Hitta din skrivrutin 2022 

Tisdag 25/1 kl. 18-19.30

Välkommen till ett webinar om skrivprocessen, och om att hitta sin skrivrutin. Du får praktiska tips och råd om hur du kan få ihop din skrivarvardag.
 
Vi gör även några övningar för att se vilken rutin som kan passa just dig och din personliga plan för året.
 
Kvällens innehåll:
  • Skrivprocessen
  • Att få ihop en skrivarvardag
  • Personlig plan för året!

Föreläsare:
Helena Andréasson, lektör och skrivcoach som brinner för att utveckla bokmanus till nästa nivå och att coacha blivande författare att nå sina mål! Foto: Katarina Persson.

Hitta din genre och stil 

Tisdag 8/2 kl. 18-19.30

Välkommen till ett webinar som handlar om  genrer och skrivstil. Med inspiration från olika böcker och kända författare kikar vi på vad som utmärker stilen och prövar på olika stilar i vårt eget skrivande.
 
Kvällens innehåll:
  • Författarexempel
  • Genrespecifika grepp
  • Kreativa övningar
Redaktör

Föreläsare:
Jenny Westerlund, verksam som lektör, redaktör och skrivcoach på Skrivfokus samt förlagschef på nystartade bokförlaget JW förlag.

Skriv din expertis och bli klar!

Tisdag 22/2 kl. 18-19.30

Välkommen till ett webinar som handlar om att skriva om sin expertis – en handbok eller läromedel. Vi får ta del av föreläsaren Anna Lundqvists skrivresa från idé till färdig bok och får höra på vilket sätt hon har nytta av sina färdiga böcker. 
 
Dessutom: tips och knep som får dig att bli färdig med ditt skrivprojekt. Inspirerande övningar som stärker din motivation!
 
Kvällens innehåll:
  • Min resa – från idé till färdig bok
  • Hur du kan nå ut med din kunskap genom att skriva en bok
  • Bli klar med ditt skrivprojekt!

Föreläsare:

Anna Lundqvist har skrivit böckerna Bli klar: få rätt saker gjorda på jobbet och Handbok för en Självklar ledare. Till ”vardags” coachar och utbildar hon ledare och hjälper organisationer utvecklas på ett hållbart sätt. 

Foto: Elvira Lind

Inspirationsbrev

Prenumerera på Skrivfokus inspirationsbrev. Här får du skrivtips, specialerbjudanden och inspiration!