SKRIVCOACHNING

Om du fastnat, tvivlar på din text och har svårt att komma vidare kan jag hjälpa dig att ta dig hela vägen i mål med skrivcoachning. Tillsammans synar vi hinder och problem för att hitta konkreta lösningar som stärker både din skrivna text och dig som skribent/författare.

Skrivcoachning kan också handla om att du vill utvecklas och nå nästa nivå i ditt skrivande eller att du vill få till ett kontinuerligt skrivande och se till att uppfylla dina uppsatta mål.

Skrivcoachning kan ges vid ett enda tillfälle eller återkommande med löpande läsning av din text och planerade samtal för uppföljning.

Nyhet! Prisvärt skrivcoachningpaket med månadsvis textrespons. 

 

Skrivcoachning med månadsvis textrespons

Paketerbjudande med skriftlig coachning och textrespons månadsvis så länge du önskar utan bindningstid: 990 kr/månad inkl. moms.

Varje månad lämnar du in en text som du önskar att jag läser och ger min skriftliga respons på. 

Välj mellan något av alternativen, 1 eller 2:

1. Lämna in en kortare text, max 1.500 ord, för en respons på detaljnivå med kommentarer direkt i texten.

2. Lämna in en längre text, max 3.000 ord för en respons på övergripande nivå. Du får en sammanfattande respons kring textens styrkor och eventuella svagheter samt tips på hur du kan jobba vidare med aktuell text.

I samband med din textinlämning får du gärna berätta hur det går med skrivandet just för tillfället. Har du något som tynger dig, som du funderar över eller som du är osäker på? I så fall ger jag dig råd, tips och inspiration för att komma vidare i skrivandet.

Jag finns med dig i både med- och motgång i ditt skrivprojekt!


Läs mer och boka: paketerbjudande skrivcoachning och textrespons.

 

Anpassad skrivcoachning och handledning

Tjänsten kan utformas helt utifrån vad du är i behov av. Det kan handla om att hitta skrivrutiner, planera din boks innehåll och utformning, stärka din berättarröst eller sätta upp konkreta mål för en kommande bokutgivning.

Läsning av text med skriftlig eller muntlig respons. Samtal via Zoom eller telefon.

Pris: 800 kr/timme.

Kontakta mig gärna via formuläret nedan så resonerar vi vidare kring hur jag kan hjälpa dig framåt på bästa sätt i ditt skrivande.

Boka ett första samtal med mig!

Kontakta mig gärna via mitt kontaktformulär så återkopplar jag till dig så snart jag kan.

Kurser

Skrivfokus har flera olika kurser för dig som skriver. Vissa är gratis och vissa har en kostnad. Men en sak är säker, du kommer att få resultat efter slutförd kurs.