Vad tycker andra om Skrivfokus?

Här kan du läsa kundomdömen från kunder som har anlitat mig och mina tjänster.

Har äntligen kommit igång med att skriva på min första roman. Tack för alla konkreta råd och värdefulla tips. Särskilt nöjd med övningar som fick mig att komma igång och strukturera upp en hållbar intrig. Gått kursen Skriv din bok med respons.
Anna Lidberg
Stort tack för din fina och gedigna respons! Jag har lagt manuset åt sidan under hösten för att jag känt att det inte "hållit", men nu fick jag ny energi att skriva och bearbeta. Guld värt! Vinnare i Skrivfokus tävling 2017, lektörsutlåtande.
Anna Thulin
Jag hade nästan gett upp men ville ge min kriminalroman en sista chans. Din storyanalys fick de saknade pusselbitarna att falla på plats! Goda råd och både ris och ros. Precis vad jag behövde!
Gunnar Stenström
Förväntade mig mycket, men fick ännu mer. Tack för en analys som fick mig att tänka i nya banor. Supertaggad att sätta igång och skriva på omarbetningen!
Tina Lindgren
Tack till lektör Jenny Sandberg på Skrivfokus för ovärderlig och professionell feedback samt ett oändligt tålamod. Jenny har gjort Lektörs- och redaktörsarbete i boken Is (Katja Lyss)
Jakob Mjöbring
Jättebra kurs för att komma igång. Bra lektioner och övningar. Jättebra att materialet kunde laddas ned och skrivas ut. Är supernöjd! Skrivarkurs "Kom igång! Skriv din bok"
Moa Johansson
Tack för lustfyllda övningar! Kommit igång med skrivandet igen under sommaren. Rekommenderat kursen till några av mina skrivande vänner! Skrivarkurs "Kreativt skrivliv"
Anki Isaksson
Riktigt bra upplägg på kursen. Lärt mig struktur och att låta karaktärerna utvecklas. Tyckte särskilt om delen om att skapa spänning, superbra tips som jag ska använda i min bok. Tack för bra respons, ser fram emot lektörsläsning då jag skrivit lite mer på boken.
Mia Persson
Blev antagen av förlag men behövde ordna med redigering på egen hand. Skrivfokus hjälpte mig hela vägen. Jag trodde att det bara var att korrekturläsa men det blev flera omarbetningar, även av innehållet. Känner mig säker på att boken håller nu, både själva handlingen och språket.
H.L
Fick mycket bra tips och feedback på mitt första kapitel i min kommande roman. Också en hel del tankar som jag kommer ta med mig i mitt fortsatta skrivande. Rekommenderas och jag skulle gärna anlita Jenny och Skrivfokus igen!
Johan Cederholm
Utlåtandet är välstrukturerat och konkret. Du pekar på flera positiva delar och det känns väldigt uppmuntrande. Du visar även på bristerna och tillsammans med dina frågeställningar ger det stor inspiration till mig att fundera på nya möjliga vägar genom berättelsen. Det känns också bra att en stor del av responsen består av att du beskriver hur du upplever texten. På det sättet visar du viktiga förändringspunkter utan att använda pekpinne. Din blick är klarsynt och tonen personlig och professionell. Tack för ditt utlåtande!
Carina Bergstrand

Redaktörstjänst

Skrivfokus redaktörstjänst är till för såväl förlag som privata kunder.