KUNDOMDÖMEN

Här kan du läsa kundomdömen från kunder som har anlitat mig och mina tjänster.

Jag vill uttrycka min tacksamhet till Jenny som har varit både min lektör och redaktör när jag skrivit fakta och självhjälpsboken, Högkänslighet & Intuition. Jenny har varit positiv, konstruktiv och effektiv från första kontakten och samtalet till färdigt bokmanus. Hon har agerat på ett sätt som har gjort att jag har känt mig trygg under hela processen och Jenny är självskriven som min lektör och redaktör till nästa bok jag skall skriva.
Helen Olausson
Med sin lugna och trygga personlighet, stor kunskap i det mesta som ett bokmanus rör sig i och kring styrde Jenny mitt projekt till att bli en otroligt stor framgång. Kattstryparen, rum 419 blev Sveriges mest lyssnade ljudbok under juli månad 2020. Jag kan varmt och ärligt rekommendera Jenny Westerlund till dig som vill jobba ihop med en partner som levererar hundra procent av det du förväntar dig.
Stefan Di-Omnia
Väldigt bra innehåll och bra upplägg, enkelt att följa och kul att få respons under skrivandet. (Kursen Skriv din bok med respons)
Johanna Sernelin
Kursen (Skriv din bok med respons) låter dig jobba i ditt eget tempo och utgå från din egen bokidé i de olika inlämningsuppgifterna, vilket är superbra. Man får verklig och bra feedback på det man skrivit och kan vässa sitt språk och uttryckssätt. Grymt! Perfekt för nybörjarförfattaren!
Magnus Silfverberg
Jag har gått flera olika sådana här nätbaserade kurser på distans.Både med feedback och utan. Den här kursen (Skriv din bok med respons) genom Skrivfokus är absolut en av de bästa. Kanske den bästa faktiskt, som jag gått och jag rekommenderar den varmt.
Anna Oj
Jag har fått hjälp av Jenny med korrekturen till mina manus om Sally Superstjärnan, Tim och fotbollen samt Alla små lögner och tycker att hon är proffsig, ger ett bra bemötande och ger snabb hjälp. Rekommenderas.
Anna Johansson
Har äntligen kommit igång med att skriva på min första roman. Tack för alla konkreta råd och värdefulla tips. Särskilt nöjd med övningar som fick mig att komma igång och strukturera upp en hållbar intrig. Gått kursen Skriv din bok med respons.
Anna Lidberg
Stort tack för din fina och gedigna respons i lektörsutlåtandet! Jag har lagt manuset åt sidan under hösten för att jag känt att det inte "hållit", men nu fick jag ny energi att skriva och bearbeta. Guld värt!
Anna Thulin
Jenny var till stor hjälp i arbetet med min barnbok ”Förlåt för hålet”. Jag kan varmt rekommendera hennes tjänster!
Hanna Landahl
Jag är så glad och tacksam för all proffsig hjälp jag fått med mitt manus Homo maior. Jag anlitade Jenny som redaktör och kan varmt rekommendera hennes tjänster. Jag själv kommer absolut ta hjälp av henne igen med kommande manus.
Ida Lewin
Jag hade nästan gett upp men ville ge min kriminalroman en sista chans. Din storyanalys fick de saknade pusselbitarna att falla på plats! Goda råd och både ris och ros. Precis vad jag behövde!
Gunnar Stenström
Förväntade mig mycket, men fick ännu mer. Tack för en analys som fick mig att tänka i nya banor. Supertaggad att sätta igång och skriva på omarbetningen!
Tina Lindgren
Tack till lektör Jenny Sandberg på Skrivfokus för ovärderlig och professionell feedback samt ett oändligt tålamod. Jenny har gjort Lektörs- och redaktörsarbete i boken Is (Katja Lyss)
Jakob Mjöbring
Jättebra kurs för att komma igång. Bra lektioner och övningar. Jättebra att materialet kunde laddas ned och skrivas ut. Är supernöjd! Skrivarkurs "Kom igång! Skriv din bok"
Moa Johansson
Tack för lustfyllda övningar! Kommit igång med skrivandet igen under sommaren. Rekommenderat kursen till några av mina skrivande vänner! Skrivarkurs "Kreativt skrivliv"
Anki Isaksson
Riktigt bra upplägg på kursen. Lärt mig struktur och att låta karaktärerna utvecklas. Tyckte särskilt om delen om att skapa spänning, superbra tips som jag ska använda i min bok. Tack för bra respons, ser fram emot lektörsläsning då jag skrivit lite mer på boken.
Mia Persson
Blev antagen av förlag men behövde ordna med redigering på egen hand. Skrivfokus hjälpte mig hela vägen. Jag trodde att det bara var att korrekturläsa men det blev flera omarbetningar, även av innehållet. Känner mig säker på att boken håller nu, både själva handlingen och språket.
H.L
Fick mycket bra tips och feedback på mitt första kapitel i min kommande roman. Också en hel del tankar som jag kommer ta med mig i mitt fortsatta skrivande. Rekommenderas och jag skulle gärna anlita Jenny och Skrivfokus igen!
Johan Cederholm
Utlåtandet är välstrukturerat och konkret. Du pekar på flera positiva delar och det känns väldigt uppmuntrande. Du visar även på bristerna och tillsammans med dina frågeställningar ger det stor inspiration till mig att fundera på nya möjliga vägar genom berättelsen. Det känns också bra att en stor del av responsen består av att du beskriver hur du upplever texten. På det sättet visar du viktiga förändringspunkter utan att använda pekpinne. Din blick är klarsynt och tonen personlig och professionell. Tack för ditt utlåtande!
Carina Bergstrand

Redaktörstjänst

Skrivfokus redaktörstjänst är till för såväl förlag som privata kunder.