Tävlingen är avgjord!

Så många fina, roliga, spännande och intressanta bidrag som ramlat in i Skrivfokus inkorg! Tusen tack!

Det var inte lätt att utse en vinnare men till sist fastnade jag för denna motivering som vinner tävlingens första-pris:

Jag har en vilsen förskolelärare med brustna drömmar. En falsk vän. En vrålsnygg karl med hjärna och kärlek bakom det perfekta leendet. Ett mycket envist och bestämt spöke. De pockar på min uppmärksamhet. Grälar med varandra i skallen på mig. De vill ut. Nej! Jag är inte schizofren. Bara en kvinna som behöver författarhjälp. Lägga pusslet. Jag vill få läsarna, skratta, gråta och må bra. Äta polkagrisar och dricka kaffe. 

Grattis till Therese Johansson som med denna motivering vann Skrivfokus kurs Skriv din bok – med respons, presentkort á 5000:- samt ett bokpaket med Catrine Tollströms bok: Fängsla dina läsare, väck spänning och berör på djupet, lyxiga chokladpraliner och thé.

Tävlingens andra pris går till detta bidrag:

Jag har fastnat, jag står still. Kanske har tiden löpt ut, jag vet inte längre. Men jag minns hur jag förr kunde skriva. Skriva så att det blev lättare att andas, att dra de där riktigt djupa andetagen. De som verkligen räknades. Skrivandet blev den hemliga flyktvägen ut ur stundens vansinne – gropen jag grävt sedan urminnes tider för att hamna på andra sidan. Mitt eget jävla Shawshank Redemption. Mitt fängelse.

Grattis till Edith Lata som med denna motivering vinner boken: Överraska dina läsare, en idébank för oväntade vändningar av Catrine Tollström!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *