Lyckas med din bok!

Är du redo att skriva den där boken?

Skrivfokus kurs Skriv din bok är till för dig som vill lyckas med ditt skrivprojekt. Steg för steg får du kunskaper och färdigheter för att uppnå ditt mål och skriva din bok! Välj mellan självstudier och kurs som inkluderar inlämningsuppgifter och textrespons.

Tillgång till kursen har du i ett helt år och en stor del av materialet går bra att ladda ned och spara!Kursledare

Skrivfokus kursledare Jenny Vesterlund-Sandberg
Skrivfokus Jenny Vesterlund Sandberg

Jenny Vesterlund-Sandberg heter jag som håller i kursen. Jag är utbildad lektör och lärare och driver företaget Skrivfokus där jag förutom skrivarkurser erbjuder lektörs- och redaktörstjänster samt korrekturläsning för förlag, företag och privata kunder. I Skriv din bok – med respons får du personlig feedback och textrespons som utvecklar ditt skrivande!

 


Gästföreläsare i kursen

Gästföreläsare och författare Catrine Tollström
Författare Catrine Tollström

Catrine Tollström är utbildad lektör och författare till två thrillers samt två skrivhandböcker. I kursen delar hon generöst med sig av egna erfarenheter och de bästa tipsen som du har konkret nytta av i ditt skrivprojekt.

 

Mer om kursens innehåll

Kursen innehåller 12 delar som steg för steg tar dig mot målet – att skriva din bok! 

Del 1-5 innehåller grunden, det som du behöver för att bygga upp bokens story, som förstås också inkluderar de viktiga karaktärerna. Fokus ligger på att du ska komma igång och skriva – strukturerat eller i en friare form (eller kanske både och). 

Del 6 fokuserar på de olika perspektiv du kan använda och du får både lära dig skillnad mellan att använda olika tempus och berättarröster samt välja vad som passar din berättelse bäst!

Del 7-10 handlar om att göra din story levande med gestaltning, miljö- och karaktärsbeskrivningar, att få till trovärdiga dialoger som för berättelsen framåt och att sätta din prägel på berättelsen genom att använda (rätt) stil och form som passar just dig och din bok. Slutligen ligger fokus på att skapa spänning oavsett vilken genre du skriver i för att verkligen engagera din läsare från början till slut.

I de sista delarna handlar det om att få till helheten – från scener till kapitel till ett helt bokmanus och att färdigställa. Du får tips på de framgångsfaktorer som är avgörande för att lyckas skriva klart och komma i mål!
 

Här anmäler du dig direkt via plattformen
Om du önskar faktura eller har några funderingar, maila mig: jenny@skrivfokus.se

Varmt välkommen med din anmälan till kursen!

1 svar på ”Lyckas med din bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *