Lyckas med din bok – erbjudande november

Är du redo att skriva den där boken?
I så fall ska du passa på nu och nyttja Skrivfokus novembererbjudande där du får 1000 :- rabatt på köp av  kursen Skriv din bok – 20 veckors kurs

Skriv din bok  – 20 veckors kurs är till för dig som vill lyckas med ditt skrivprojekt, du får steg för steg kunskaper och färdigheter för att uppnå ditt mål – skriva din bok!
Vi ses online en gång i veckan. Under mötena delar vi våra erfarenheter, följer upp övningar och lektionsmaterial och du är välkommen att komma med specifika önskemål om innehåll under dessa möten.
Mellan våra möten genomför du kursens delar på egen hand,  vilket innebär att du tar del av lektioner  och övningar i din egen takt.
Inlämningsuppgifter skickar du in för att få respons.
Du får även tillgång till en sluten facebook-grupp där vi delar aktuella frågor, tips och även texter samt respons inom gruppen om deltagarna önskar.

Gruppmöten online startar den 17/1. Men direkt i samband med ditt köp får du tillgång till plattformen där alla lektioner och material finns samlat. Du kan alltså starta med kursen direkt och börja lämna in uppgifter för respons om du önskar. Tillgång till kursen har du i ett helt år och en stor del av materialet går bra att ladda ned och spara!


Kursledare

Skrivfokus Jenny Vesterlund Sandberg

Jenny Vesterlund-Sandberg heter jag som håller i  kursen och mötena online. Jag är utbildad lektör och lärare och driver företaget Skrivfokus där jag förutom skrivarkurser erbjuder lektörs- och redaktörstjänster samt korrekturläsning för såväl etablerade företag som privata kunder. I Skriv din bok – 20 veckors kurs ingår respons på textinlämningar. Du får personlig feedback som utvecklar ditt skrivande!


Gästföreläsare i kursen

Författare Catrine Tollström

Catrine Tollström är utbildad lektör och författare till två thrillers samt två skrivhandböcker. I kursen delar hon generöst med sig av egna erfarenheter och de bästa tipsen som du har konkret nytta av i ditt skrivprojekt.


Mer om kursens innehåll

Kursen innehåller 12 delar som steg för steg tar dig mot målet – att skriva din bok! 

Del 1-5 innehåller grunden, det som du behöver för att bygga upp bokens story, som förstås också inkluderar de viktiga karaktärerna. Fokus ligger på att du ska komma igång och skriva – strukturerat eller i en friare form (eller kanske både och). 

Del 6 fokuserar på de olika perspektiv du kan använda och du får både lära dig skillnad mellan att använda olika tempus och berättarröster samt välja vad som passar din berättelse bäst!

Del 7-10 handlar om att göra din story levande med gestaltning, miljö- och karaktärsbeskrivningar, att få till trovärdiga dialoger som för berättelsen framåt och att sätta din prägel på berättelsen genom att använda (rätt) stil och form som passar just dig och din bok. Slutligen fokusera vi på att skapa spänning oavsett vilken genre du skriver i för att verkligen engagera din läsare från början till slut.

I de sista delarna handlar det om att få till helheten – från scener till kapitel till ett helt bokmanus och att färdigställa. Du får tips på de framgångsfaktorer som är avgörande för att lyckas skriva klart och komma i mål!
 

Novemberrabatt

Du som köper kursen under november får 1000 kr i rabatt!

Ange att du har en kupong (coupon) och skriv koden: NOVEMBER när du ska göra ditt köp via kursplattformen (direktbetalning med kort) alternativt (om du vill betala med swish eller faktura) gör du din anmälan via mail: jenny@skrivfokus.se och uppger “novembererbjudande”. Det går även bra att dela upp betalningen – hör av dig till mig om du önskar detta.

Varmt välkommen med din amnälan till kursen!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *